HERUNDER: Plan for Tema torsdagene i foråret 2023.

Træningen foregår forskellige steder i Malling/Beder, afhængig af vejret og type træning. Sted oplyses ved tilmelding.

Kan tilmeldes enkeltvis eller via klippekort.

Pris pr. træning 150 kr eller 850 kr for 6 gange på klippekort. 


OBS: husk at tilmelde dig på mail eller sms til alle tematræninger, senest dagen før.

Nille.gladevovser@gmail.com / 53224345


Tematræning 1 d. 2/3:Gå pænt i snor. Hvis din hund trækker i snoren på de daglige gåture er dette kurset for dig. Her arbejder vi med de 3 grundfærdigheder din hund skal kunne, samt indlæringsteorien bag at du kan lære din hund at gå pænere i snor.


Tematræning 2 d. 16/3 kl. 17.00 :Det gode indkald. At hunden kommer HVER GANG vi kalder er ikke en selvfølge og at komme dertil kræver samarbejde og en god relation. Og megen træning. På denne Tematorsdag, får du viden om hvad et godt indkald kræver og gode ideer til hvordan du kan træne videre på dit indkald derhjemme. Der trænes i indhegning og/eller lang line.


Tema træning d. 23/3: kl. 17.00 SPOR og næsearbejde. PÅ denne Tematorsdag bliver du introduceret til hvordan du kan lægge spor til din hund, samt til anden form for søgearbejde.


Tematræning 3 d. 30/3: kl. 17.00 Agility- på denne temadag kan du prøve kræfter med agility for sjov.Din hund må ikke være aggressiv over for andre hunde og du skal have et nogenlunde indkald.


Tematræning 4 d. 13/4: kl. 17.30 Hund og hund imellem. Denne træning er for hunde, der er så interesseret i andre hunde at det er svært at få koncentration eller passere andre hunde på gåturen.


Tematræning 5 d. 20/4 kl. 17.30 : Tricks, kontakt og samarbejde. På denne dag øver vi forskellige samarbejdsøvelserog tricks - her får du styrket relationen til din hund og får gode ideer til øvelser der kan aktivere din hund mentalt i det daglige. 


Tematræning 6 d. 27/4 kl. 17.30: Frivillig håndtering. Har du svært ved at klippe negle på din hund eller børste den? Så er dette dagen, hvor du får tips og ideer til at få ændret det til at være en god oplevelse for hunden. Din hund skal være ok med at være rimelig tæt på andre hunde, for at kunne deltage.


Tematræning 1 d. 4/5 kl. 17.30:Gå pænt i snor. Hvis din hund trækker i snoren på de daglige gåture er dette kurset for dig. Her arbejder vi med de 3 grundfærdigheder din hund skal kunne, samt indlæringsteorien bag at du kan lære din hund at gå pænere i snor.


Tematræning 3 d. 11/5: kl. 17.30 Agility- på denne temadag kan du prøve kræfter med agility for sjov.Din hund må ikke være aggressiv over for andre hunde og du skal have et nogenlunde indkald.


Tematræning 2 d. 25/5 kl. 17.00 :Det gode indkald. At hunden kommer HVER GANG vi kalder er ikke en selvfølge og at komme dertil kræver samarbejde og en god relation. Og megen træning. På denne Tematorsdag, får du viden om hvad et godt indkald kræver og gode ideer til hvordan du kan træne videre på dit indkald derhjemme. Der trænes i indhegning og/eller lang line.