Træningskalender


HVERDAGSHOLD/TORSDAGE fra august. 

Hold 5- 2023   Ingen ledige pladser

Hvalpetræning: For alle hvalpe mellem 10 uger og 6 mdr. Både for "nye" i træning og for hvalpe der har øvet sig lidt. Vi motiverer og skaber relation til hvalpen og får den til at synes træning og samarbejde er sjovt. Se nærmere for indhold her:Hvalpetræning

 Træningsdage torsdage: Start  d. 10/8 kl. 17.15 ca.55min pr gang. 

Herefter er der træning den: 24/8, 31/8, 7/9, 14/9, 21/9 og 28/9

7 trænings gange i alt. Plus tildeling af teorimateriale på mail. Forbehold for ændringer inden kursusstart.

Pris hele kurset: 895,- 

HOLD 6- 2023 

TEMATRÆNING : Træning i forskellige temaer hver gang. Fx. indkald, gå pænt, agility, spor. Kan tilmeldes enkeltvis eller du kan købe klippekort og deltage i de temaer som du ønsker og har behov for.

Se de forskellige temaer her:

https://www.equus-canis.dk/15735034/tematr-ning-p-klippekort 

Træningsdage:Start torsdag d. 10/8 . kl. 18.30 . Herefter på datoerne: 24/8, 31/8, 7/9, 14/9, 21/9 og 28/9 og der kommer løbende flere datoer. 


Pris: Køb klippekort med 6 klip til 850 kr eller tilmeld dig en enkelt eller flere træninger til 150 kr pr træning. Se mere om klippekort og tilmelding til Tematræning her:http://www.equus-canis.dk/15735047

Der tages forbehold for ændringer undervejs, samt aflysning af træning ved færre end 2 tilmeldte. Da der kun er plads til 6 deltagere pr gang, så tilmelding er efter først til mølle princippet.WEEKENDHOLD:


HOLD  7-2023   ledige pladser. 

Hvalpe fortsætter/ unghund begynder: For alle unghunde ml. ca. 6 mdr og 12 mdr. For hunde der tidligere har været til hvalpetræning eller lært det grundlæggende derhjemme og fortsat skal øve sig i almindelige hverdagsfærdigheder, som indkald, gå pænt, blive siddende med mere. Se indhold her: Unghundehold

 Træningsdage søndage (1 lørdag): Start  Lør d. 12/8  kl. 9:00 ca.55min pr gang. 

Herefter er der træning søndage: 20/8, 3/9, 10/9, 24/9, 1/10 og 8/10.

  7 træningsgange ialt plus tildeling af teorimateriale på mail. Forbehold for ændringer inden kursusstart.

Tilmeldes med klippekort, der kan bruges til dette hold, samt torsdags tema træning og enetimer. 6 klip for 850 kr. Se her: http://www.equus-canis.dk/15735047

Der kan også betales for hele holdet uden klippekort: pris 895 kr. 


HOLD 8-2023 Ledige pladser

Unghund fortsætter/ Familiehundehold:For alle hunde der tidligere har gået på unghundehold og fortsat skal øve sig i almindelige hverdagsfærdigheder, som indkald, gå pænt, blive siddende med mere,samt ønsker at vedblive at forbedre kontakten og samarbejdet med hunden gennem træning. Se indhold her:Unghundehold

Første træning Søndag d. 13/8. kl. 10:15.

Herefter er der træning den:   20/8, 3/9, 10/9, 24/9 og 1/10 og 8/10. 


7 træningsdage iførste omgang, plus tildeling af evt. teorimateriale på mail. Der kommer løbende flere datoer og der tages forbehold for ændringer undervejs. 

Tilmeldes med klippekort, der kan bruges til dette hold, samt torsdags tema træning og enetimer. 6 klip for 850 kr. Se her: http://www.equus-canis.dk/15735047


HOLD 9-2023 ledige pladser - tidligere kursister på holdet har fortrinsret

Rally lydighed og aktivering for familiehunde - Øvet 

På dette hold leger vi med Rally lydighedsøvelser  combineret med andre former for hundesport/hundeaktivering, som fx. Nosework, spor,  tricks, agility og selvfølgelig diverse hverdagsfærdigheder. ( det kan forekomme at vi mødes andre steder end på træningspladsen og i så fald gives besked på SMS). SE nærmere for indhold her: Mere træning?

 Træningsdage : Start  Søndag d. 13/8 kl. 11.30 Herefter er der træning: 13/8, 20/8, 3/9, 10/9, 24/9, 1/10 og 8/10. 

7 træningsgange i kalenderen nu, men der kommer løbende flere datoer. Forbehold for ændringer undervejs.

Tilmeldes med klippekort, der kan bruges til dette hold, samt torsdags tema træning og enetimer. 6 klip for 850 kr. Se her: http://www.equus-canis.dk/15735047HOLD 10: MILJØTRÆNING og RO på tur- Max. 4 deltagereDette er holdet for dig med en hvalp eller unghund under 12 mdr, som du gerne vil have kan færdes afslappet overalt i det sociale rum. Og samtidig kunne ignorere andre hunde, mennesker og andre forstyrrelser. Det er dog IKKE for hunde med usikkerhed eller angst for mennesker eller hunde - kontakt mig i stedet for enetimer.

Holdet kan også bruges som forberedelse til hunde der skal have en arbejdende funktion som voksen, evt. som service, terapi eller førerhund, men der trænes udelukkende på miljø og grundfærdigheder (ex. sit, dæk, bliv, ro,kontakt) og ikke på specielle færdigheder. Vi mødes derfor forskellige steder med by miljø med mulighed for offentlig transport. 

Træningsdage: Fredag/mandag kl. 16.00 i Tranbjerg/Mårslet/ Århus. Træningsgange: fre. d. 1/9, 8/9 man d. 18/9, og fre d. 29/9 . Plus teori på mail. Mødested modtages på SMS/mail inden hver gang. Forbehold for ændringer inden kursusstart. 

 
Fokushold: Oprettes ved nok interesserede. Kontakt mig på mail ved interesse.

HOLD :

Specialhold:  "hund og hund imellem". 

PÅ dette hold træner vi RO i nærheden af andre hunde!

Dette er holdet for hunde stresser op, gør, hyler eller på anden måde er udfarende i nærhenden af andre hunde. Det kan enten være pga usikkerhed ved andre hunde eller overdreven opkørthed/glæde ved synet af hunde. 

Så er dette holdet, hvor vi træner dette ret almindelige problem.

Vi træner udfra afprøvede videnskabeligt funderede træningsmetoder, der bygger på positiv forstærkning, kontrabetingning og BAT teknikker. (se mere her: http://www.equus-canis.dk/451911751). 

Ud over træning af RO, træner vi også selvkontrol, lidt almindelig lydighed, kontakt og samarbejde. Og teori tildeles på mail.

Forudsætninger for at kunne deltage på hold,  er at du fysisk skal kunne holde din hund i almindelig line og sele/halsbånd og at din hund tidligere har gået til træning på hold eller via enetimer. NB: hunden kan kun komme til holdtimer, hvis jeg vurderer at den er egnet til det. Ellers tilbydes enetimeforløb.

Dato: Torsdage kl. 19.45Træningsgange: Start  8/9 ved nok tilmeldte.

Holdet oprettes ved mindst 3 tilmeldte. Kontakt mig ved interesse.

7 x træning i alt. 1 enetimer og 6 hold/fællestimer. Enetime afholdes inden hold start.

Samlet pris 1200 kr

Ved tidligere gennemført træning eller enetimer hos mig indenfor 12 mdr, kan deltagelse på fællestimer fås til 900 kr.  

Individuel adfærdstræning: se siden for adfærdsbehandling: http://www.equus-canis.dk/15735041

HOLD 2022-9a (kan kombineres med hold 2022b)

Kom her Fido

 Træning med fokus på at lære din hund at komme når du kalder. Med respekt for raceforskellige og at alle hunde ikke kan være løs i alle situationer. Men alle hunde kan blive bedre til at komme på tilkald og frem for alt at have en bedre kontakt og samarbejde med ejer, som er fundamentet for et godt indkald. 

Holdet oprettes ved tilmelding af mindst 2 og max 4 deltagere.  Træning  3 gange i alt på datoerne :  . 45 min pr gang.    Og tildeling af teori på mail.  450,- per deltager.

Ene timer i denne færdighed er også en mulighed - se under "enetimer". Hvis hold træning skal din hund kunne koncentrere sig rimeligt med andre hunde til stede. Ellers vil jeg foreslå enetimer. 

HOLD 2122- 9b

Gå-pænt Fido: (kan kombineres med hold 2022a)

For alle hunde over 6 måneder som primært skal lære at gå pænt i line. Her fokuserer vi på hvordan vi lærer din hund og dig at følges ad på tur. Der skal beregnes grundigt hjemmearbejde mellem træningerne. Træning kan forekomme andre steder end på træningspladsen. 

Holdet oprettes ved tilmelding af mindst 2 og max 4 deltagere.  Træning  3 gange i alt på datoerne : man.    45 min pr gang.   Og tildeling af teori på mail.  450,- per deltager.

Ene timer i denne færdighed er også en mulighed - se under "enetimer". HVis hold træning skal din hund kunne falde rimeligt til ro med andre hunde til stede. Ellers vil jeg foreslå enetimer. 

Træningskalender


Du kan finde mine kontakt oplysninger under "kontakt".🙂Jeg modtager meget gerne tilmelding til træning på mail. Hvis du er i tvivl om hvilket holde der passer til jer, kan du også spørge mig. Har du ikke gået ved mig før, må du meget gerne skrive følgende informationer om din hund:


Navn, alder, evt. problemer og om i har gået til træning før. Og navn, adresse og telefon nummer på dig selv.

Del siden