Tematræning

Tematræningsdage for Januar og Februar 2023:

OBS: husk at tilmelde dig på mail eller sms til alle tematræninger, senest dagen før. 

Nille.gladevovser@gmail.com / 53224345

Søndag d. 15/1 kl. 11.00 : Hvalpeleg. Gratis for alle hvalpe op til 6 mdr. 

Søndag d. 22/1 kl. 11.00: Træning med Temaet Hverdagslydighed. En god mulighed for at få genopfrisket det I lærte på hvalpe og unghundekursus. Træningen foregår på træningspladsen.

AFLYST: Søndag d. 5/2 kl. 10.00 Indkald og selvkontrol. Her øver og gennemgår vi hvordan du kan forbedre din hunds lyst til at komme til dig, når du kalder og vi øver med kontrollerbare forstyrrelser og i en indhegning eller lang line. Træningsted oplyses ved tilmelding. 

Søndag d. 5/2 kl. 11.15. Hvalpeleg. Gratis for alle hvalpe op til 6 mdr. 

Søndag d. 12/2 kl. 10.00 Indkald og selvkontrol. Her øver og gennemgår vi hvordan du kan forbedre din hunds lyst til at komme til dig, når du kalder og vi øver med kontrollerbare forstyrrelser og i en indhegning eller lang line. Træningsted oplyses ved tilmelding.

Søndag d. 19/2 kl. 11.30. Spor og Nosework. Lær hvordan du lægger spor til din hund og hvordan du kan lære den at finde frem til bestemte dufte eller legetøj. 


Plan for Tema torsdagene i efteråret 2022. 

Træningen foregår forskellige steder i Malling/Beder, afhængig af vejret og type træning. Sted oplyses ved tilmelding. 

Kan tilmeldes enkeltvis eller via klippekort. 

Pris pr. træning 150 kr eller 850 kr for 6 gange på klippekort. 

 

Tematræning 1 d. 27/10-22: Det gode indkald. At hunden kommer HVER GANG vi kalder er ikke en selvfølge og at komme dertil kræver samarbejde og en god relation. Og megen træning. På denne Tematorsdag, får du viden om hvad et godt indkald kræver og gode ideer til hvordan du kan træne videre på dit indkald derhjemme. Der trænes i indhegning og/eller lang line. 

Tematræning 2 d. 3/11-22:SPOR og næsearbejde. PÅ denne Tematorsdag bliver du introduceret til hvordan du kan lægge spor til din hund, samt til anden form for søgearbejde. 

Tematræning 3 d. 10/11-22: Agility- på denne temadag kan du prøve kræfter med agility for sjov. Din hund må ikke være aggressiv over for andre hunde og du skal have et nogenlunde indkald. 

Tematræning 4 d. 17/11-22: Gå pænt i snor. Hvis din hund trækker i snoren på de daglige gåture er dette kurset for dig. Her arbejder vi med de 3 grundfærdigheder din hund skal kunne, samt indlæringsteorien bag at du kan lære din hund at gå pænere i snor. 

Tematræning 5 d. 24/11-22: Tricks, kontakt og samarbejde. På denne dag øver vi forskellige samarbejdsøvelserog tricks - her får du styrket relationen til din hund og fårgode ideer til vintertræning indendøre. 

Tematræning 6 d. 1/12-22: Jeres ønske?  Skriv gerne dit ønske til mig, hvis du har noget du godt kunne tænke dig at der blev lavet en tematræning omkring. 

Del siden